Monteur bedrijfswagens

Kandidaatreferentie: 23242
Vakgebied: Transport en zwaar materieel|Overig|Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Voorman leidinggevende
Opleidingsniveau: MBO-2
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Ron is een ervaren monteur die gesleuteld heeft aan grote en kleine voertuigen. Hij deed onderhoud en reparaties aan o.a. vrachtwagens. Hij is mechanisch en hydraulisch goed onderlegd en kan zelfstandig zijn werkzaamheden uitvoeren. Hij heeft zelf een complete garage opgezet en ingericht. Tevens heeft hij de opbouw en het onderhoud gedaan aan tuin- en parkmachines. Hij is technisch één van de beste mensen bij zijn laatste werkgevers en staat bekend als een zeer zelfstandig monteur.

Ron is een zelfstandige monteur en beschikt over leidinggevende capaciteiten, aangezien hij als chef werkplaats heeft gewerkt. Hij is bekend met de volgende technieken: motorvoertuigentechniek, mechanica, hydrauliek, pneumatiek en kan MIG/MAG lassen.

Deze kandidaat is op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur van grote of kleine voertuigen in de omgeving van Utrecht. Het liefst zou hij 4 dagen per week willen werken. Let wel op, deze monteur verdient een heel goed salaris en het uurtarief zal tussen de €45 en €50 per uur liggen. Past hij in jouw team? Neem dan contact met ons op!

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Bas Verhoef
Bas Verhoef Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20