Monteur

Kandidaatreferentie: 38482
Branches: Las- en constructiebedrijven
Vakgebied: Metaalbewerking
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: LTS
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Dit is een technische man met technisch inzicht en twee rechter handen. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek. Zijn lasdiploma’s (MIG, TIG en Elektrode) heeft hij behaald, maar hij heeft er nog geen ervaring mee opgedaan.

De afgelopen 30 jaar is hij werkzaam geweest bij een bedrijf dat isolaties aanbrengt voor o.a. leidingwerk, ketelhuizen en afzuigsystemen. Het werk bestond uit het maken van de isolatie en het bijbehorende plaatwerk.

Daarnaast moest hij tappen, verzinken, afbramen en uitslagen maken en af en toe werken op een walsmachine en een kant- en zetbank. De werkzaamheden werden verricht vanuit eigen technisch inzicht zonder tekeningen. Hij heeft ervaring opgedaan met o.a. staal, rvs en aluminium van 0,8 mm tot 2 mm dikte.

Hobbymatig heeft deze kandidaat een voorliefde voor Amerikaanse oldtimers en sleutelt hij graag aan auto’s. Momenteel heeft hij een Ford Mustang uit 1970 in bezit waar hij diverse onderhoudsklussen aan uitvoert. Deze techneut kan een complete auto van A tot Z in- en uit elkaar halen.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Bas Verhoef
Bas Verhoef Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20