Medewerker technische dienst

Kandidaatreferentie: 35446
Branches: Metaalindustrie
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MTS
Regio's: Flevoland | Utrecht | Gelderland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Almere | Connect - Amersfoort | Connect - Utrecht

We hebben een monteur TD beschikbaar! Deze monteur woont in Amersfoort en is op zoek naar een functie in de dagdienst. Momenteel werkt hij bij een partij waar ze petflessen verwerken tot plastic dat vervolgens weer gebruikt wordt voor nieuwe voorwerpen. De machines waardoor dit proces plaats kan vinden zijn de machines die hij onderhoud en waar hij de service aan verleent. Ook storingen komen veel voor. Voornamelijk de kleine en middel grote storingen kan hij erg goed oplossen.

Elektrotechnische storingen kan hij minder goed verhelpen, maar mechanisch is hij zeer sterk. Hij heeft met verschillende soorten keringen, slangen en persen gewerkt en heeft dus ook enige kennis van hydrauliek. Van productiematig sleutelwerk wordt hij niet gelukkig. Service, onderhoud en reparatiewerk verrichten aan fabriekslijnen en een machinepark; dat is wat hij het liefst doet.

Bent u op zoek naar een mechanisch zeer goed onderlegde monteur technische dienst en heeft u een vacature in de dagdienst? Neem dan contact met ons op zodat wij het profiel nog extra toe kunnen lichten.