Mechanical engineer/ Hoofd technische dienst

Kandidaatreferentie: 12295
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO-4
Regio's: Utrecht|Flevoland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

André heeft een brok aan ervaring op zowel E als W vlak en is nu beschikbaar als hoofd technische dienst of maintenance manager.

De afgelopen jaren heeft hij gewerkt als hoofd technische dienst. Deze functietitel omvat alleen lang niet alles wat hij heeft gedaan. In zijn laatste functie als onderhoudsmanager had hij 6 units onder zich en was hij verantwoordelijk voor in totaal 16 monteurs, waaronder ook lassers. Samen met dit team zorgde hij ervoor dat er ruim 260 vrachtwagens elke dag weer veilig de weg op gingen. Alle onderhoudswerkzaamheden gebeurden bij André in de werkplaats.

Naast enorm veel praktische ervaring heeft deze kandidaat ook de nodige opleidingen en cursussen gevolgd, zoals: LTS elektra, LTS fijnmechanicus, MTS elektronica en VAPRO mechanica (ook examinator in geweest).

André is beschikbaar voor werving en selectie en op dit moment heeft hij een salarisindicatie van €5000 bruto per maand (o.b.v. 38 uur). Mocht dit profiel aansluiten op jouw huidige vacature en wil je kennismaken met André? Bel gerust!

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Daniëlle  Schoute
Daniëlle Schoute Toon telefoonnummer 088 - 235 26 60