Lasser

Kandidaatreferentie: 35941
Branches: Machine- en apparatenbouw
Vakgebied: Lassers en fitters|Transport en zwaar materieel|Metaalbewerking
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Utrecht|Gelderland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Deze kandidaat is een ervaren lasser en assemblagemonteur. Zijn voorkeur ligt bij het TIG-lassen van aluminium en/of rvs in combinatie met wat assemblage/sleutelwerk maar 100% laswerk of 100% assemblagewerk is ook absoluut bespreekbaar.

Als lasser is hij werkzaam geweest bij diverse bedrijven en heeft hij ervaring opgedaan met het construeren en lassen van onderdelen voor grasmaaiers, auto’s, lantaarnpalen, benzinetanken, uitlaten, spatborden en carrosserieonderdelen. Daarnaast kan hij ook rond de buis lassen.

Verder is hij in het verleden werkzaam geweest als automonteur en heeft hij als assemblagemonteur gewerkt bij een bedrijf dat havenvoertuigen bouwt. Als automonteur voerde hij onderhoud en reparatie uit aan diverse auto’s. Deze kandidaat kan van A tot Z een complete auto in- en uit elkaar halen en er onderhoud aan uitvoeren.

Tevens beschikt hij over het nodige technisch inzicht en kan hij goed vanaf tekening werken. Het werk bij zijn huidige opdrachtgevers is afgelopen en daarom is hij per direct beschikbaar. Deze kandidaat is op zoek naar een passende werkgever waar hij tot aan zijn pensioen zijn vaardigheden kan inzetten.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Bas Verhoef
Bas Verhoef Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20