Junior spuiter

Kandidaatreferentie: 35642
Branches: Automotive
Vakgebied: Operator en productie|Transport en zwaar materieel
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Deze kandidaat is een handige sleutelaar met twee rechter handen. Hij is op zoek naar een baan als spuiter/straler/coater waar hij zijn liefde voor het spuiten voort kan zetten.

Momenteel is hij hobbymatig actief als schadehersteller en spuiter van scooters (Vespa’s) en carrosserieonderdelen van auto’s zoals bumpers, motorkappen en deuren. Hij heeft o.a. ervaring met voorbewerken, uitdeuken, plamuren, schuren, grondverf, blanke lak, hoogglans van metalen en plastic onderdelen.

Mechanisch is deze kandidaat sterk, zo sleutelt hij complete scooters in- en uit elkaar. Van een kaal frame maakt hij zonder problemen een goed werkende scooter. Verder heeft hij zijn eigen auto in onderhoud en voert hij hier servicebeurten aan uit. Ook heeft hij nog een korte periode gewerkt als assemblagemonteur bij een bedrijf dat havenvoertuigen opbouwt.

Raymond vindt zelfstandig werken prettig maar in teamverband komt hij ook goed uit de verf. Verder beschikt Raymond over eigen vervoer en is op korte termijn beschikbaar.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.