Hoofd technische dienst

Kandidaatreferentie: 40006
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Voorman leidinggevende
Opleidingsniveau: HBO
Regio's: Gelderland|Flevoland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Ronald heeft meer dan 16 jaar ervaring als hoofd technische dienst en is op zoek naar een nieuwe baan.

Van 2002 tot 2009 heeft hij bij een groot woonwarenhuis gewerkt als hoofd technische dienst. Hij beheerde het winkelpand met logistiek en kantoorfunctie met zijn team. Ook was hij verantwoordelijk voor safety&security en was hij BHV-coördinator. Door diverse opleidingen en coachingstrajecten, heeft hij het kennisniveau van het team omhoog gebracht.

Na lange tijd in dezelfde functie, besloot Ronald voor zichzelf te beginnen. Hij startte een bedrijf in veiligheidstechniek voor bedrijven en particulieren. De crisis maakte dit erg lastig en in 2011 besloot hij toch weer in loondienst verder te gaan.

Tot aan halverwege 2020 heeft Ronald bij een groothandel in horecamaterialen gewerkt. Als hoofd TD beheerde hij (met 7 medewerkers) twee logistieke panden met kantoorfunctie. In deze tijd heeft hij de staat van de panden én het contact met interne klanten verbetert.
Helaas heeft de coronapandemie grote klappen uitgedeeld in de horeca, waardoor het bedrijf heeft moeten inkrimpen en Ronald zijn baan kwijtraakte.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Connect Almere Toon telefoonnummer 088 - 235 26 40