Werkvoorbereider/inkoper technische dienst

Kandidaatreferentie: 11902
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB) | Engineering & bedrijfsbureau
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MTS
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Vast
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort | Connect - Utrecht

Deze kandidaat is inzetbaar als manager, inkoper of werkvoorbereider in een technische dienst. In zijn huidige functie is hij voortdurend bezig met het bestellen en leveren van de materialen cq. machines en gereedschappen t.b.v. de TD. Hierbij onderhandelt en beoordeelt hij de aangevraagde offertes, waarbij hij de eigen belangen van het bedrijf altijd voorop stelt
Door zijn uitgebreide technische kennis en goede communicatieve vaardigheden kan hij zorg dragen voor de juiste inkoop voor een goede prijs en denkt hij in oplossingen.

Tevens heeft hij gewerkt als waarnemend manager technische dienst en kan personeels- en onderhoudsplanningen maken, TD aansturen, prioriteiten stellen en kostenanalyses maken. Doordat hij zelf als monteur heeft gewerkt, kan hij goed de mensen meekrijgen, coachen en begeleiden. Ook trekt hij net zo makkelijk zelf het overall aan.

Hij is een enthousiast persoon met een natuurlijk overwicht, die klaar staat voor zijn collega's maar ook zelf verantwoordelijkheid durft te nemen. Goede technische kennis en inzicht met een hands-on mentaliteit.