Elektrotechnisch tekenaar

Referentienummer: 18356
Branches: E-installatiebedrijven
Vakgebied: Installatietechniek | Elektrotechniek | Engineering & bedrijfsbureau
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MTS
Regio's: Noord-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Beschikbaar vanaf: 12 oktober 2018
Vestiging Connect: Connect - Amsterdam | Connect - Wormerveer

Angela is een ervaren tekenaar die op projectbasis inzetbaar is. Een persoon die deel heeft genomen aan verschillende projecten die ze met succes heeft kunnen afronden. Hieronder een korte samenvatting van de veelomvattende werkervaring van Angela:

Tekenbureau Zaanstad en KH engineering:
Hier heeft zij diverse elektrotechnische tekeningen en schema’s gemaakt voor de industrie. Ook heeft zij plattegronden die bestonden uit een voorblad, stroomkring schema’s, en de daar bijhorende verdiepingen getekend. Daarnaast heeft zij tekenwerk verricht voor CAI, Data en PTT-, brandmeld- en WCD-installaties.

Hoogewerf Engineering:
Een groot project van het AMC dat bestond uit diverse kleine projecten in de staalindustrie, chemische industrie en utiliteit. Zij maakte hier o.a. schema’s, tekeningen vanaf de calque (1 op 1 situatie) en tekende overige elektrotechnische installaties, zowel pneumatisch als hydraulische schema’s (de zogenaamde P&ID’s).

Angela laat een zeer positieve indruk achter. Zij weet waar ze over praat, is zelfverzekerd en goed gemotiveerd. Zij heeft enige ervaring met SolidWorks en Inventor. Met Autocad, Stabicad, E-Plan en Nordined heeft ze ruime ervaring en kan ze goed overweg.

Angela is thuis in de Elektro, WTB, Hydrauliek, Pneumatiek.