Elektromonteur

Kandidaatreferentie: 38829
Vakgebied: Elektrotechniek
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Jarno heeft als elektromonteur in de buitendienst gewerkt en staat nu open voor functies binnen de woningbouw of utiliteit.

In vorige functies verrichtte Jarno voornamelijk werkzaamheden aan buitenverlichting, openbare verlichting en stoplichten. Het ging vaak om nieuwbouw en laagspanning. Naast het installeren van de verlichting draaide hij ook actief mee in de storingsdienst, waar hij de volgende storingen tegenkwam: uitvallende kasten, lusstoringen, kapotte ledmodules en storingen in de matrixborden boven wegen. Ook heeft Jarno 1,5 jaar een functie als gebouwbeheerder gehad.

Jarno kan goed schema lezen en heeft veel zelfstandig gewerkt. Hij is bereid om in de buitendienst te werken en zoekt nu ter afwisseling een baan in de utiliteit en woningbouw aangezien hij voorheen vaak op de weg heeft gewerkt. Een functie waar hij moet rijden naar verschillende projecten vindt hij geen enkel probleem.

Ben je op zoek naar een zelfstandige elektromonteur met de juiste papieren? Jarno zou onderdeel kunnen worden van jouw team. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Daniƫlle  Schoute
Daniƫlle Schoute Toon telefoonnummer 088 - 235 26 60