Elektromonteur

Kandidaatreferentie: 26891
Branches: Machine- en apparatenbouw
Vakgebied: Elektrotechniek | Assemblage- en machinebouw
Functieniveau: Startfunctie (weinig ervaring)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Almere | Connect - Amersfoort | Connect - Utrecht

Een afgestudeerde engineer mechatronica niveau 4 is beschikbaar! Graag zou hij aan de slag gaan bij een bedrijf in de installatietechniek waar hij door kan groeien naar leidinggevend monteur of werkvoorbereider E. Tijdens zijn opleiding heeft hij namelijk vakken gevolgd zoals inkoop, calculatie, verbeterprocessen en tekenen. Hij is ook bekend met Autocad en Solidworks en heeft in zijn stage ervaring als werkvoorbereider opgedaan.

In een eerdere stage was hij storingsmonteur bij Voestalpine Polynorm waar hij samen met een monteur TD-E op pad ging. Hier zocht hij storingen en voerden hij onderhoud uit aan machines zoals een robotarm en drukpersen.

Overigens kan hij ook kabels aanleggen en trekken, sensoren plaatsen en filters vervangen. Ook het preventief onderhoud aan de installaties was natuurlijk van groot belang! Na verloop van tijd kon deze kandidaat de meeste werkzaamheden zelfstandig uitvoeren.

Kortom: Een zeer representatieve, net afgestudeerde jongeman met al een aantal mooie ervaringen in de elektrotechniek die op zeer korte termijn beschikbaar is. Deze kandidaat zoekt een mooie baan in een straal van 10 km rondom Amersfoort.