Elektromonteur

Kandidaatreferentie: 33844
Vakgebied: Elektrotechniek|Assemblage- en machinebouw
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Regio's: Zuid-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: 1 maand opzegtermijn
Vestiging Connect: Connect - Rotterdam

Deze kandidaat is op zoek naar een baan bij voorkeur in de kranenwereld waar hij zijn kennis op het gebied van elektro goed kan inzetten.

Momenteel werkt hij als servicemonteur bij een heftruckbedrijf waar zijn werkzaamheden bestaan uit het vaststellen en oplossen van diverse mechanische en elektrische storingen aan heftrucks.

Zo repareert hij losse kettingen, vlakke banden en kapotte vorken, maar lost hij ook softwarematige problemen op. Hij vervangt kabelbomen en sensoren. Ook het uitvoeren van APK en BMWT-keuringen aan de heftrucks behoort tot zijn taken.

De kandidaat heeft ervaring in het lezen van schema's, tekeninglezen en werken met de multimeter.

Als assemblagemonteur heeft hij in de hijskranen en offshore lieren gewerkt. Een baan waar hij besturingskasten heeft geassembleerd en veel heeft geleerd over besturingstechniek, hydrauliek, pneumatiek en het lezen van diverse elektrische schema's. Ook heeft hij kennis van en ervaring met het programmeren en installeren van PLC (Siemens S7). In de werkplaats heeft hij revisie uitgevoerd op elektromotoren en generatoren.

Als hobby bouwt hij drones en radiografisch bestuurbare modelvliegtuigen. Deze techneut is leergierig en gemotiveerd en zeker de moeite waard om voor een gesprek uit te nodigen.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Willem Verstraeten
Willem Verstraeten Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20