CNC Frezer

Kandidaatreferentie: 16462
Branches: Metaalbewerking / Verspaning
Vakgebied: Metaalbewerking
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO-3
Regio's: Overijssel|Gelderland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Zwolle

Onze kandidaat werkt al bijna 34 jaar in de techniek. Waarvan ongeveer 30 jaar als jaar als CNC Frezer/Insteller.
Qua producten maakt hij op dit moment voornamelijk gietstukken. Het gaan dan om kleine series (6 tot 20 stuks) van een paar kilogram tot anderhalve ton. Hij werkt over het algemeen met gietijzer en gietstaal, maar hij heeft ook met aluminium en rvs gewerkt.
Op dit moment werkt hij met 4-assigemachines, af en toe met 5-assige. Hij stelt de machines in en hij kan de programma’s aanpassen als hij een fout constateert. Programmeren kan hij niet, maar hij denkt dat hij dit met een cursus makkelijk zou moeten kunnen. Hij staat hier eventueel voor open.
Qua besturingssysteem werkt hij met Fanuc. Hij werkt met alle gebruikelijke meetmiddelen, zoals een schuitmaat of een universeelmeter. Hij bouwt zelfstandig de machines om, om de gereedschappen te verwisselen voor verschillende orders. Ook heeft hij ervaring met andere bewerkingen, denk aan boren, kotteren en tappen.
Draaien kent hij alleen vanuit z’n opleiding, in de praktijk heeft hij hier geen ervaring mee.

Op dit moment loopt hij tegen de werksfeer aan bij zijn huidige werkgever. Hierdoor is hij om zich heen aan het kijken. Hij is opzoek naar een baan als CNC Frezer in de metaal of machine- en apparatenbouw, eventueel in de 2-ploegendienst. Hij vindt zelfstandigheid belangrijk, daarnaast wil hij werken met producten en machines die hij mooi vindt. Ook vindt hij de werksfeer erg belangrijk.

De kandidaat heeft MTS werktuigbouw, LTS metaal en LTS elektro afgerond. Wij hebben kopieën van de diploma's in ons bezit.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Koen Gehrels
Koen Gehrels Toon telefoonnummer 088 - 235 26 50