Bedrijfswageninrichter

Kandidaatreferentie: 30979
Branches: Carrosserie- en Trailerbouw
Vakgebied: Transport en zwaar materieel
Functieniveau: Startfunctie (weinig ervaring)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Deze kandidaat is een bedrijfswageninrichter met 3 jaar ervaring. Na zijn opleidingen autotechnicus en eerste verkoper is hij ongeveer 1 jaar werkzaam geweest als montagemonteur. Zijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het monteren van houten vloeren en wanden.

Vervolgens is hij 2 jaar werkzaam geweest bij een carrosseriebouwer als bedrijfswageninrichter. Zijn werkzaamheden bestonden uit het monteren en demonteren van vloeren, wanden, kasten en verlichting en omvormers inbouwen en aansluiten. Deze werkzaamheden vond hij heel leuk, mede omdat dit bedrijf voornamelijk maatwerk leverde. Het op maat zagen zagen van hout en het trekken van kabels behoorde ook tot zijn taken. Er werd veelal van tekening gewerkt maar er werd ook een beroep gedaan op zijn eigen technische inzicht.

Tijdens zijn autotechnicus opleiding heeft hij meerdere keren stage gelopen bij een Mazda autogarage waar hij de eerste monteur assisteerde in zijn werkzaamheden. Zelfstandig voerde hij kleine onderhoudsbeurten uit, hierbij kunt u denken aan het vervangen van banden, remmen en olie.

Mechanisch is hij het sterkst daarnaast beschikt hij over de basis elektrotechniek en kan hij elektrische (basis) schema’s lezen.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.