Assemblagemonteur

Kandidaatreferentie: 38482
Branches: Las- en constructiebedrijven
Vakgebied: Metaalbewerking
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Amersfoort|Connect - Rotterdam|Connect - Utrecht

Deze kandidaat beschikt over veel technisch inzicht en twee rechterhanden. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn lasdiploma’s (MIG, TIG en elektrode) heeft hij behaald, maar hij heeft er nog geen ervaring mee kunnen opdoen.

De afgelopen 30 jaar is hij werkzaam geweest bij een bedrijf dat isolaties aanbrengt voor o.a. leidingwerk, ketelhuizen en afzuigsystemen. Het werk bestond uit het maken van de isolatie en het bijbehorende plaatwerk. Daarnaast moest hij tappen, verzinken, afbramen en uitslagen maken en af en toe werkte hij op een walsmachine en een kant- en zetbank. De werkzaamheden werden verricht vanuit eigen technisch inzicht, zonder tekeningen. Hij heeft ervaring met o.a. staal, rvs en aluminium van 0,8 mm tot 2 mm dikte.

Hobbymatig heeft deze kandidaat een voorliefde voor Amerikaanse oldtimers en sleutelt hij graag aan auto’s. Momenteel heeft hij een Ford Mustang uit 1970 waar hij diverse onderhoudsklussen aan uitvoert. Deze techneut kan een complete auto van A tot Z in en uit elkaar halen.

Wil jij deze kandidaat ontmoeten? Neem dan snel contact met ons op, want zo'n ervaren kracht is waarschijnlijk niet lang op de markt.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Bas Verhoef
Bas Verhoef Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20