Assemblagemonteur

Kandidaatreferentie: 13165
Branches: Machine- en apparatenbouw
Vakgebied: Transport en zwaar materieel | Assemblage- en machinebouw
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Flevoland | Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Almere | Connect - Amersfoort | Connect - Utrecht

Uitstekende automonteur met ruim 20 jaar werkervaring op zoek naar uitdagende sleutelaars/assemblage functie! Voor een mooie mix van snelheid en kwaliteit bent u bij deze monteur aan het juiste adres.

Momenteel voert deze monteur reparaties en onderhoud uit aan personenvoertuigen. Daarnaast kan hij motoren reviseren, lassen, voorbewerken, verchromen, zandstralen en heeft hij als autoschadehersteller en montage/demontage technicus alle werkzaamheden van inname tot aflevering van schadeauto's uitgevoerd. Te denken valt aan controleren, demonteren, restaureren, repareren en monteren van onderdelen en plaatwerk.

Hij heeft via Connect gewerkt als monteur tuin- en parkmachines en hield zich hier bezig met het assembleren en onderhouden van o.a. grasmaaiers en golfkarren. Of het nou grote of kleine voertuigen zijn, zolang hij maar kan sleutelen is hij tevreden.

Hij wordt door zijn referenties getypeerd als een snelle monteur die je niet vaak ziet. Hij is een echte monteur (sleutelt ook in zijn privé tijd) en weet van aanpakken. Hij is overleg per direct beschikbaar en zoekt een functie voor 32 uur per week. Op woensdag heeft hij een vaste papa dag.