Assemblagemedewerker

Kandidaatreferentie: 36190
Branches: Transport bedrijven
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB)|Assemblage- en machinebouw
Functieniveau: Startfunctie (weinig ervaring)
Opleidingsniveau: MBO-2
Regio's: Utrecht|Flevoland|Noord-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Deze kandidaat is een ervaren assemblagemonteur van heftrucks en hij heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als buitendienstmonteur van systeemwanden.

Mechanisch en hydraulisch is hij het sterkst. Wat betreft elektra beheerst hij de basiskennis en kan hij overweg met een multimeter. Deze kandidaat kan ook metaalbewerker (en MIG/MAG lassen) maar heeft hier niet veel ervaring mee opgedaan.

Deze kandidaat is 6 jaar werkzaam geweest bij Terberg Kinglifter als assemblagemonteur. Hier was hij verantwoordelijk voor het opbouwen van nieuwe heftrucks. Hij kreeg een kaal frame aangeleverd en moest middels tekeningen de complete heftruck opbouwen. Hier heeft hij ervaring opgedaan met het aansluiten en opbouwen van hydraulische componenten. Denk aan slangen, ventielen en verdeelblokken.

Qua elektra heeft hij ervaring met het aansluiten en goed neerleggen van de kabelboom. En daarnaast natuurlijk het mechanisch sleutelen, wat inhoudt dat hij de complete heftruck in elkaar zet.

Bij Van Bommel heeft deze kandidaat een half jaar gewerkt als ventilatiemonteur. Hier heeft hij voornamelijk ervaring opgedaan in de nieuwbouw. Dus het inmeten, ophangen en opbouwen van nieuwe ventilatiesystemen in kantoorpanden en bij particulieren thuis.

Tevens beschikt deze kandidaat over het nodige technisch inzicht en kan hij goed vanaf tekening werken. Verder beheerst hij de Engelse taal in woord- en geschrift.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Marjo Boonman
Marjo Boonman Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20