Accountmanager Techniek

Kandidaatreferentie: 35654
Branches: Machine- en apparatenbouw
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau | Overig
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO | HBO
Regio's: Flevoland | Utrecht | Gelderland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Vast
Vestiging Connect: Connect - Almere | Connect - Amersfoort | Connect - Utrecht

Als accountmanager heeft deze kandidaat ruime ervaring opgedaan in de techniek. Na het behalen van haar MBO niveau 4 Commercie en NIMA-A diploma is ze als projectleider aan de gang gegaan bij een internationale leverancier van mobiele ijsbanen. Hier was ze verantwoordelijk voor de acquisitie in diverse landen, maakte zij offertes voor potentiële klanten en begeleidde zij na een gemaakte deal het project van begin project tot levering ijsbaan.

Daarna is zij als commercieel technisch medewerker voor de afdelingen pneumatiek en hydrauliek aan de slag gegaan bij een internationaal leverancier gespecialiseerd in aandrijftechniek. Hier heeft ze haar rol in de sales verder opgepakt, maar ditmaal inclusief een stukje business analyse en de daaruit voortvloeiende verbetervoorstellen als extra taak.

Zij heeft ook als accountmanager in de metaal gewerkt en als laatste ook nog in de elektrotechniek. Hier verkocht zij zonneparken, compactstations en betreedbare stations voor eindgebruikers en verschillende netbeheerders. Zij adviseerde klanten, maakte maatwerk offertes, calculaties (zowel elektronisch als bouwtechnisch) en droeg verbeteringen aan in het proces.

Zij is beschikbaar voor een fulltime salesjob binnen de techniek, bij voorkeur in de buitendienst en B2B.