ZZP Service ontzorgtvoor zzp'ers in de techniekZzp'ers in de techniek ervaren hoe Connect hen administratief en commercieel verder helpt.

Project administratie voor de ZZP'er in techniek

Connect ZZP Service ontzorgt ZZP'ers zodat zij zich volledig op hun werk kunnen richten. De inzet beperkt zich niet alleen tot het geheel verzorgen van de administratie. Connect zorgt ook voor screening van opdrachtgevers, snelle betaling en acquireert namens de zzp'ers voor nieuwe opdrachten. ZZP Service van Connect is de ideale partner voor technische zzp'ers.

Randy Ista, zelfstandig electromonteur via Connect ZZP Service

"Ik werk als zzp'er in de beveiligings- en elektrotechniek. Connect regelt voor mij de hele administratie. Ik hoef alleen maar de informatie naar Connect door te sturen en zij regelen dat alles wordt verwerkt, ook de belastingzaken. Facturatie gebeurt via Connect, maar wel onder mijn eigen naam. Zo heb je geen gedoe want je hebt gewoon meerdere opdrachtgevers. Ook zoeken ze naar nieuwe opdrachtgevers. Ik ken geen ander bedrijf die dit allemaal zo goed heeft geregeld."

Mark Brouwer, consultant Connect ZZP Service

"Wij helpen zzp'ers met de hele administratie. Facturatie, debiteurenbeheer, acquisitie voor nieuwe opdrachtgevers en we helpen ze een netwerk op te bouwen. Omdat een zzp'er vaak meer dan 40 uur werkt, heeft hij geen tijd voor werving van nieuwe opdrachten en raakt hij uit beeld bij potentiële opdrachtgevers. Wij kennen onze zzp'ers, hun expertise, maar ook persoonlijk. Ze kunnen altijd binnenlopen voor een kop koffie. Administratief ontzorgen we de zzp'ers door boekhouding te regelen, maar ook opdrachtgevers te screenen en snelle betaling te verzekeren."

Jack Eversdijk, onderhoudsmonteur via Connect ZZP Service

"Als zelfstandige in de techniek doe ik veel met mijn handen. Financieel administratief hoort er natuurlijk ook bij, maar dat is niet echt mijn ding. Connect ZZP Service vult dit voor mij in. De samenwerking verloopt perfect. Doordat mijn opdrachtgevers vooraf gescreend zijn, is de betaling van mijn facturen op voorhand voor 80% verzekerd. Dat scheelt een hoop zorgen. Voor acquisitie heb ik zelf nauwelijks tijd. Ook dat regelt Connect voor mij. Ik werk, Connect zorgt voor de rest!"