De Service Technicusbij UnicaConnect levert mensen met de juiste kwaliteiten én de juiste mindset.

"Connect weet ook welke soft skills bij Unica passen"

Bij Unica is er continu vraag naar goed gekwalificeerde technische specialisten in het installatievak. Daarbij gaat het om meer dan de technische skills. Ook de juiste mentaliteit is nodig om succesvol te zijn bij de klanten van Unica. Connect levert de juiste combinatie van vaardigheden en instelling.

Arnold van den Braak, service technicus

"Ik werk al 38 jaar in de installatiebranche. De afgelopen maanden bij Unica via Connect. Storingen oplossen spreekt mij het meest aan. Het werk is veel omvattend en gevarieerd. Hoewel het bedrijf groot is, is de sfeer persoonlijk. Dat spreekt me erg aan. Momenteel ben ik in dienst van Connect. Maar ik verwacht dat Unica met mij wil doorgaan. Ik denk dat ik wel blijf."

Wichard Rakers, afdelingshoofd technisch beheer Unica

"Wij zijn een technisch dienstverlener. Ons bedrijf bouwt en onderhoudt technische installaties. Het is erg moeilijk om goede technische mensen te vinden. De juiste ervaring en mindset zijn voor mij heel belangrijk. Onlangs ben ik met Connect in contact gekomen. Naast de harde criteria begrijpt Connect de soft skills ook heel goed. Dat zijn echt de voordelen van Connect."

Robin Werdmüller von Ellg, consultant Connect

"Unica zocht servicetechnici, of eigenlijk technisch personeel in de breedte. Wij kijken niet alleen naar de kwaliteit maar ook naar de mentaliteit. Wij nodigen daarom altijd mensen bij ons uit op kantoor om in een persoonlijk gesprek te zien wat voor persoon we voor ons hebben. Ook checken we referenties. Groei van de mensen is voor ons heel belangrijk. Niet alleen voor de mensen zelf, maar ook voor onze klanten omdat zij zo ook hun doelstellingen behalen."