De Monteur Mechanicabij Terberg MachinesDe juiste technische man leveren is geen vanzelfsprekendheid.

"Ik vrees dat we John binnenkort definitief moeten afstaan aan deze klant"

Niet iedere gekwalificieerde technisch specialist treft direct de juiste bemiddelaar. Dat gold ook voor John. Tot dat hij kennismaakte met Connect. Daar zagen ze de potentie. Inmiddels werkt hij al enige tijd bij Terberg Machines. Naar ieders tevredenheid. 

John Tolen, monteur mechanica

"Al anderhalf jaar werk ik bij Terberg. Ik ben hier gekomen via Connect. Daar werkte ik voorheen ook. Als ik Connect vergelijk met andere bureaus dan kan ik zeggen dat het veel gemoedelijker en vriendelijker is. Ze maken echt werk om een goede baan voor mij te vinden. Dat is gelukt. Ik groei in mijn huidige functie. Ik ben hartstikke tevreden met mijn baan, mede dankzij Connect."

Volkan Demir, vestigingsmanager Connect  

"Ik ken Terberg al jaren. Kom regelmatig over de vloer en volg de ontwikkelingen van het bedrijf goed. Uiteraard heb ik dan ook contact met de mensen op de vloer. Het is een prettig bedrijf om voor te werken. Er is weinig verloop. John liep bij ons binnen en was enorm gemotiveerd. Hij kwam via andere bureaus moeilijk aan een baan, maar wij zagen de potentie. Zodoende hebben wij hem geplaatst bij Terberg. Ik ben bang dat we hem binnenkort definitief aan Terberg zullen moeten afstaan (...)." 

Taieb Boussadkate, voorman productie Terberg Machines  

"Connect heeft voor ons een medewerker gevonden die breed inzetbaar is op technisch gebied. Ze begrijpen onze vraag en komen met echt goede kandidaten. Bij andere bureaus weten we dat dat geen vanzelfsprekendheid is. We werken nu al jaren met Connect en ze kennen onze business. Bij Connect werken mensen met verstand van zaken."