De zzp'er Beveiligingstechniek bij Stanley SecurityGecertificeerde zzp'ers in een pool georganiseerd door Connect ZZP Service

"Flexibiliteit en kwaliteit van zelftsandigen goed georganiseerd'

Stanley Security heeft een vaste kern van specialisten en vult die aan met een pool van zelfstandigen via Connect ZZP Service. Door de kwaliteit van de zelfstandigen in deze pool goed te bewaken én met een handige planningstool kan Connect snel de juiste specialist leveren. De zzp'ers profiteren bovendien van de ontzorging door Connect.

Christiaan van Santen, zzp'er Veicom beveiligingstechniek

"Ik werk al lang in de beveiligingstechniek waarvan de laatste jaren als zelfstandige. Met veel plezier. Connect heeft de link gelegd tussen mij en Stanley. Omdat Connect ZZP Service voor mij alles regelt, kan ik me volledig richten op mijn functie. Groot voordeel voor mij is de snelle betaling van de facturen. Hierdoor hoef ik slechts 5 dagen te wachten op mijn geld in plaats van 30 of 60 dagen."

Gerben Zanting, consultant Connect ZZP Service

"Stanley Security heeft een duidelijk programma van eisen op het gebied van certificering, kennis, ervaring maar ook praktische zaken zoals gereedschappen. Wij screenen hierop en nemen zo zorg uit handen van de klant. Het is een dynamische markt die veel flexibiliteit vraagt van de zzp'ers en natuurlijk van Connect. Hiervoor werken we ook met een handige planningstool. Hierin managen we de beschikbaarheid van zzp'ers. Zo kan de zzp'er een job reserveren en de klant de beschikbaarheid realtime inzien."