De Werkvoorbereiderbij Niron StaalNadat we de opdracht bij Connect hadden neergelegd, startte binnen 14 dagen de nieuwe werkvoorbereider.

"De mensen van Connect houden contact zodat ze weten wat er leeft"

Voor sommige bedrijven is een hogere leeftijd juist een pré. Bij Niron Staal zochten ze iemand met ervaring. Na diverse mislukte pogingen bij andere bureaus bleek Connect de juiste man binnen twee weken te kunnen laten starten.

Carlos Woudsma, werkvoorbereider  

"Niron Staal is onderdeel van Shipdock. Ik ben hier werkvoorbereider. Via Connect heb ik me ingeschreven. Ze selecteren bij Niron op ervaring. Dus als je wat ouder bent, werkt dat in je voordeel. Bij Connect houden ze contact, ook als je aan het werk bent. Zo weten ze wat er leeft. Met Connect heb ik wel een klik die ik bij andere bedrijven mis."

Marjolein van Gog, flexcoördinator Niron Staal

"Voor onze machinefabriek zochten we al langere tijd een werkvoorbereider. Uiteindelijk hebben we de opdracht neergelegd bij Connect. Zij wisten de juiste combinatie van kennis, ervaring en persoon te vinden. Carlos is uiteindelijk binnen twee weken gestart. Connect kenmerkt zich dus niet alleen door de juiste match, maar ook door snelheid van leveren. Mijn contactpersoon komt regelmatig langs. Connect onderhoudt goed het contact met ons als klant en met de medewerker zelf."

Juan van Vessem, consultant Connect

"Ik bemiddel technici die op zoek zijn naar een nieuwe job. Daarbij kijk ik naar de mens, de cultuur van het bedrijf en uiteraard de technische know-how. Los van de begeleiding is ook groei in de functie belangrijk. Dat doen we onder andere door opleiding en certificering. Dat regelen we helemaal vanuit Connect. Goed voor de medewerker, goed voor de klant."