De Engineer Scheepswerktuigbouwkundebij Damen ShiprepairDamen Shiprepair zocht snel een engineer. Gelukkig hadden ze een dag eerder kennisgemaakt met Connect.

"Door pieken in onze personeelsvraag hebben we vaak snel technische specialisten nodig"

Bij Damen Shiprepair zijn er pieken en dalen in de personeelsbehoefte. Bij pieken is het zaak om snel te schakelen. Maar dan wel met de juiste specialisten. Connect ZZP Service heeft het juiste netwerk en kan snel leveren. Zoals te lezen in deze case.

Evert Schriek, zzp'er en engineer scheepswerktuigbouwkunde

"Connect heeft mij gevraagd of ik bij Damen een project wilde uitvoeren. Het gaat om scheepsreparatie en engineering. Ik word gevraagd om klussen en onderwijl regelt Connect nieuwe opdrachten. Daarnaast regelen ze ook mijn complete administratie en kredietverzekering. Erg handig voor mij als zelfstandige. Ik ben verzekerd van snelle betaling. Ook projecten die ik zelf regel, breng ik onder bij Connect. Ze regelen alles namens mij."

Marjolein van Gog, flexcoördinator Damen Shiprepair

"Damen onderhoudt en repareert schepen. Dat kenmerkt zich met pieken en dalen en dus een wisselende vraag naar medewerkers. Zo kwam ik ook uit bij Connect. Ik had heel snel een engineer nodig. Toevallig had ik kort daarvoor met Connect kennisgemaakt. Ze bleken de volgende dag al de juiste specialist te kunnen leveren. Dat was top. Evert was de zzp'er die Connect leverde. Naast de juiste mensen geeft Connect ook advies. De juiste mensen en de juiste kennis, dat maakt het onderscheid voor Connect."

Menno Limm, directeur Connect ZZP Service

"ZZP Service richt zich op zzp-ondernemers en opdrachtgevers die zzp'ers inhuren. We regelen de hele administratie en ontzorgen daarmee de zzp'er. Ook bemiddelen we ze naar nieuwe opdrachten. We leren eerst de opdrachtgever goed kennen. Damen Shiprepair zocht naar een engineer. Omdat wij onze zzp'ers goed kennen, ook persoonlijk, weten we precies welke kennis en ervaring nodig waren voor de invulling van deze opdracht."