De APU Mechanicbij EpcorEpcor groeit en zoekt mensen die mee kunnen groeien. Connect zorgt hiervoor.

'Wij houden van eigenaarschap bij de mensen'

Connect bemiddelt diverse technische specialisten bij Epcor, leverancier van onderhouds- en servicediensten in de vliegtuigsector. De mensen die via Connect komen, onderscheiden zich door expertise en ambitie om te groeien. Connect blijkt precies te begrijpen waar een bedrijf als Epcor behoefte aan heeft. Lees de ervaringen van twee medewerkers en de HR- officer van Epcor.

Alvaro van der Valk, vestigingsmanager Connect

"Mijn eerste contact met Epcor dateert van bijna zeven jaar geleden. Door het bedrijf door en door te kennen, weten wij precies de juiste mensen te vinden. Bij Epcor is de grootste uitdaging de juiste expertise te koppelen aan de juiste persoonlijke kenmerken. Door onze goede kennis van de organisatie slagen wij daar goed in. Wij leveren mensen op MTS en HTS niveau. Wij kunnen functies op alle niveaus aan. Het bedrijf groeit en zorgen voor mensen die mee kunnen groeien."

Lesley Hessels, HR officer Epcor

"Wij onderhouden en repareren vliegtuigonderdelen bij Epcor. Voor de monteurs en onze werkplaats zoeken we gespecialiseerde bureaus om de juiste technische specialisten te vinden. Dan kom je natuurlijk uit bij Connect. Jacolien en Ricardo zijn hier gekomen via Connect. Je merkt dat ze ook ambitie hebben, vooruit willen. Groeien past prima bij ons bedrijf. Dat herkennen we ook bij de dienstverlening van Connect. Ze verdiepen zich in de techniek en kijken ook goed naar de persoonlijke aspecten. Ze begrijpen onze vraag direct. Bij een nieuwe vacature hoef ik niets uit te leggen."

Jacolien Visser-Mesu, APU, mechanic

"Ik heb MTS vliegtuigbouwkunde gedaan en daarna ook HTS. Toen kwam ik met Connect in contact. Zij hebben voor mij deze job bij Epcor gevonden. Nu repareer en onderhoud ik APU's. Dat zijn kleine gasturbines achterin vliegtuigen. Connect maakte helemaal geen onderscheid vanwege het feit dat ik een vrouw ben in de techniek. Ik vind techniek onwijs leuk. Ook al kost het me af en toe een nageltje."