De PLC engineerbij SAPAConnect begrijpt de SAPA-cultuur en zorgt voor de juiste technische specialisten.

Door de cultuur te kennen, maakt Connect de juiste match bij SAPA

SAPA produceert aluminium extrusies voor een breed scala van toepassingen. De cultuur van dit bedrijf laat zich typeren als 'ondernemend'. Connect begrijpt deze cultuur en bemiddelt technische specialisten - zoals Nawid - die zowel qua CV als qua instelling passen bij SAPA. Lees de ervaringen van klant, kandidaat en Connect.

Thierry de Vos (SAPA)

"SAPA produceert halffabrikaten van aluminium extrusies. Een heel veelzijdig product met tal van toepassingen. In onze sector is het lastig om goede mensen te vinden. Bovendien gaat het bij ons niet alleen wat op het CV staat, maar ook om de juiste instelling. Wij willen mensen die ondernemer zijn. Connect begrijpt heel goed wat onze bedrijfscultuur is. Dat maakt dat ze de juiste specialisten zoals Nawid aanbieden. Dat werkt!"


Nawid Marghoub (PLC Engineer)

"Connect heeft mij geplaatst bij SAPA in Harderwijk. Daar werk ik als PLC engineer. Naast meet- en regelspecialist ben ik ook de storingsmonteur. Ze kunnen me altijd bellen, ook 's avonds. Ik regel dat het proces weer snel kan draaien. Ze zochten een echte doorzetter en dat ben ik wel. Ik ben gestart met een halfjaarcontract via Connect. Daarbij heb ik direct een cursus gekregen en inmiddels ben ik in dienst getreden bij SAPA."


Tijmen Koelewijn (regiomanager Connect)

"Bij SAPA hebben wij voor diverse functies bemiddeld. Een van de functies is die van PLC Engineer. Hiervoor heeft Connect Nawid geplaatst. Ons streven bij een plaatsing is niet alleen bijdragen aan de doelstellingen van de klant, maar ook groei van de medewerker. Dit doen we onder andere door training. En bovenal de klant door en door te kennen. Zo komen we tot de beste match!"