• Zaakwaarnemer / intermediair / accountmanager

  Noord-HollandUtrechtFlevolandAmsterdam
40 uur
€ 3.015 - € 4.021
Midcareer (ervaren)
21016
Bewaar deze opdracht I
Deel deze opdracht

Ondernemend - Sociaal - Resultaatgericht

Wij zijn op zoek naar jou! Een commercieel ingestelde zaakwaarnemer die het een uitdaging vindt om mee te bouwen aan het succes van Connect ZZP.

Zoek jij een nieuwe functie als zzp-bemiddelaar, waarin je niet alleen zzp’ers aan de opdracht helpt, maar ook als adviseur en accountmanager functioneert? Ben je echt toe aan werkzaamheden en een werkomgeving die jou helpen je verder te ontwikkelen?

Dan is dit jouw ideale baan en zie ik jouw aanmelding graag tegemoet!

Wat ga je doen in deze functie?

We verwelkomen jou graag in de wereld van zzp’ers en opdrachtgevers die actief zijn in de techniek. Het werk is veelzijdig en je bent behalve intercedent en bemiddelaar ook echt adviseur en accountmanager. De zzp’er is jouw belangrijkste klant. Je kunt ze binden door jouw expertise en de manier waarop je met elkaar omgaat. Maar uiteindelijk willen ze met jou samenwerken, omdat je passende opdrachten en projecten weet te vinden.

De gesprekken met zzp’ers en opdrachtgevers zijn zakelijk, gaan over de techniek, planning en tarieven, maar naarmate de relatie vordert worden de gesprekken vaak ook persoonlijker en leer je de mensen goed kennen. Voor Connect is het opbouwen van een zakelijk netwerk en het bereiken van goede samenwerking en partnership een belangrijk doel.

De werkdag

Het is donderdagochtend als jij het kantoor binnen loopt en je PC aanzet. Je ziet dat enkele bedrijven met wie je gisteren contact zocht hebben gereageerd, dus je beantwoordt meteen hun bericht en stelt wat data voor om de week erop een afspraak te maken.

Om elf uur heb je een strategiesessie gepland met de commercieel directeur, waarin jullie brainstormen over nieuwe diensten die het leven van de zzp’er nog makkelijker gaat maken. Nadat je aanschuift bij de lunch met het team, werk je de ideeën van het overleg uit tot kwartaalplan.

Dan kijk je op je horloge. Je moet er alweer bijna vandoor, want je hebt een afspraak met een potentiële nieuwe opdrachtgever. Je weet al precies welke zzp’er er geplaatst zou kunnen worden.

Zie je het voor je? Geen dag is gelijk, maar zo één van jouw werkdagen er straks uit kunnen zien.

Connect ZZP bestaat al 10 jaar en er is al een uitgebreide database van zzp’ers en actieve opdrachtgevers. Er wordt een beperkt aantal opdrachtgevers aan je overgedragen en de rest ga jij zelf benaderen en aan je binden. Je krijgt alle ruimte om op eigen initiatief te werken, maar er is volop ondersteuning vanuit het team.

Concreet ga je je uitdaging als zaakwaarnemer / intermediair vinden in de volgende werkzaamheden:r

 • Je werkt aan commerciële en strategische doelen als intermediair en accountmanager.
 • Je koppelt zzp’ers aan zowel lopende als geplande opdrachten en projecten.
 • Uitbreiden van jouw netwerk in specifieke branches en functiegroepen
 • Actief acquireren, opdrachten binnenhalen en bedrijven bezoeken.
 • Zzp’ers voorstellen, afspraken bevestigen, gesprekken nabellen en contractgegevens bespreken.

Ik nodig je bij deze uit om te reageren op deze aantrekkelijke en veelzijdige job in een prettig en professioneel team. Bellen voor meer informatie stel ik ook zeer op prijs.

Waar kun je op rekenen?

Bij Connect ZZP werkt het allemaal nét even anders. Wat dat precies inhoudt? Wij helpen de connectie te leggen tussen vakkundige ondernemers die graag de handen uit de mouwen steken en bedrijven die dit soort vakmensen nodig hebben. Het zijn dus niet de bedrijven die onze klant zijn, maar de ondernemers. Dat is de groep waar we ons voor inzetten.

Jouw toekomstige team bestaat uit zes personen die samen hun schouders eronder zetten om dit unieke concept niet alleen goed te laten lopen, maar ook te laten groeien.

Als we je mogen verwelkomen in ons team, bieden we je het volgende:

 • Een salaris tussen de € 3015,- en € 4021,- bruto per maand.
 • 28 vakantiedagen per jaar.
 • Een persoonlijk pensioenplan.
 • Een winstafhankelijke eindejaarsbonus.
 • Reis- en onkostenvergoeding.

Je kunt voor de job in aanmerking komen door rechtstreeks contact op te nemen (06-30106107), of door een cv en motivatiebrief te mailen. Na een kennismaking en informatieronde, volgt er een tweede gesprek. Als we er beide een goed gevoel over hebben hakken we de knoop meestal snel door en verwelkomen jou dan als nieuwe collega.

Hopelijk tot snel!

Ben jij de juiste persoon voor deze job?

Je bent sociaal en als het moet overtuigend en houdt er van om doelgericht te werken. Daarnaast ben je nieuwsgierig aangelegd en vind je het interessant om te ontdekken wat nieuwe functies inhouden. Dat helpt je bij het netwerken en het zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Verder:

 • Je hebt enkele jaren relevante commerciële ervaring.
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Je bent een teamspeler en werkt graag samen met anderen.
 • Affiniteit met techniek geeft jou meer kans om succesvol te zijn

Enthousiast geworden over deze vacature? Dan weten we zeker dat wij ook enthousiast worden van jou. Zoek contact met ons door te bellen, of door gewoon meteen te solliciteren. Onze commercieel directeur, Menno Limm, staat je graag te woord.

Wat is mijn reistijd?

Reageren op een zzp-opdracht,

hoe werkt dat?

Staat er een opdracht bij die voor jou geschikt is. Reageer en kom in contact met één van onze zaakwaarnemers. Het is supermakkelijk en je zit nergens aan vast. Elk traject is net even ander, maar over het algemeen zijn dit de stadia die je doorloopt.
 • Reageren Je kan online reageren of bellen met een zaakwaarnemer
 •  
 • Intake op kantoor We bespreken alle voorwaarden en stellen een service- overeenkomst op als je met Connect zaken wil doen.
 •  
 • Gesprek bij de opdrachtgever Wanneer er een passende opdracht is, wordt het werk vaak besproken bij de opdrachtgever. Uiteraard voorzien we je van de juiste informatie.
 •  
 • Deal Als alles rond is, stellen we de contracten (opdrachtbevestiging) op. Wel zo fijn als alles juridisch klopt.
 •  
 • Aan de slag Jij gaat aan het werk en zet ook bij deze opdrachtgever jouw bedrijf op de kaart.
Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Menno Limm
Menno Limm Toon telefoonnummer 088 - 235 26 80

Deze ZZP opdrachten spreken je misschien ook aan