Connect heeft het hoofdsponsorcontract met s.v. Huizen met een jaar verlengd

Connect SV Huizen“s.v. Huizen is enorm blij dat Connect doorgaat als hoofdsponsor. Het technisch bemiddelingsbureau is al vele jaren een belangrijke steun voor ons”. Dat zijn de woorden van voorzitter Sjaak Veerman bij het tekenen van de nieuwe overeenkomst. Tijdens de drukbezochte wedstrijd van Oud Huizen tegen Lucky Ajax hebben hij en Marc Meijer, directeur van Connect hun handtekening gezet.

“Steunen van een sportvereniging als s.v. Huizen past heel goed bij ons. Sporters willen succesvol zijn en beter worden. Naast inzet, talent en discipline is techniek heel belangrijk. Mooie parallel met ons bedrijf”, aldus Marc Meijer, directeur van Connect.

Connect, sinds 2008 hoofdsponsor bij s.v. Huizen, is met verschillende vestigingen in Nederland actief voor mensen en bedrijven in de techniek. Connect is de specialist in technische vacatures en zzp opdrachten. De juiste medewerkers maken het verschil voor organisaties.

"Mensenwerk in Techniek is onze filosofie. Dat passen we toe via onze 2 bedrijven Connect ZZP Service B.V. en Connect B.V. Met voor elke situatie de beste oplossing. Dat doen we al sinds 1992", zegt Marc, die als Amsterdammer met plezier de wedstrijd tegen Lucky Ajax met alle coryfeeën bijwoonde.
Gepubliceerd op: 8 september 2017

Meer Nieuws