Hoe is het nu met Nawid?

Nawid werd drie jaar geleden door Connect bemiddeld als junior PLC engineer bij Sapa en werd na negen maanden overgenomen. Zij zochten een doorzetter en Nawid bleek geknipt voor de baan. We gingen langs om te kijken hoe het nu met hem gaat. En het gaat zelfs héél goed met hem en is behoorlijk druk in zijn nieuwe functie.

Nieuwe functie? Vertel, wat doe je nu?

"Ik ben van de functie besturingstechnicus overgestapt naar maintenance manager. Ik heb op dit moment 11 mensen van onderhoud onder mij. Ons team houdt zich bezig met het onderhoud van de grote pers. We houden dat onderhoud als het ware onder een vergrootglas en brengen verbeteringen aan. Daarnaast pakken we de top 3 storingen van de pers op en werken er aan om de stoptijden van de pers omlaag te krijgen. De resultaten daarvan zijn afgelopen maanden duidelijk te zien in ons maandoverzicht. Tegelijkertijd ben ik druk bezig met het magazijn om die in orde krijgen en dat we alle onderdelen hebben wat echt nodig is voor de pers."

Je gaf destijds aan te willen doorgroeien, dat is dus wel gelukt!

"Zeker, gelukkig heb ik de kans gekregen om te laten zien wat ik allemaal kan. En ik krijg nog steeds hulp om mij zelf verder te ontwikkelen."

Hoe ben je destijds bij Connect terecht gekomen eigenlijk?

"Ik zocht werk waar ik mijzelf kon ontwikkelen en kon doen waar ik goed in was. Bij mijn vorige werkgever had ik die mogelijkheid niet en voerde vergelijkbare werkzaamheden uit als wat ik in het begin bij Sapa deed. Ik was op zoek en vond bij Connect een vacature voor besturingstechnicus."

Waar ben je echt trots op?

"Mijn doel is om de technische stilstand van onze machine nog verder te verbeteren, ik ben trots op de grote stappen die we daar al hebben gezet. Daarnaast werken we hard aan de veiligheid op de werkvloer. Ik ben dus eigenlijk trots op mijn hele team!"

Ook Thierry Devos, Plantmanager van Sapa is nog steeds heel enthousiast: "Nawid is een succesverhaal! Hij voert geweldige verbeteringen door en breekt zelfs records! De goede selectie was daarbij ook belangrijk en Nawid wordt  altijd goed ondersteund door Connect!"

Benieuwd naar de video van toen? 

Gepubliceerd op: 12 december 2016

Meer Nieuws