Connect Roké Racing Team nieuwe stijl 2016

Connect Roke RacingDe lente breekt aan en dus tijd voor vernieuwing, maar niet alleen in de natuur. Het Connect Roké Racing Team had eind vorig jaar al bekendgemaakt met een nieuwe motor voor prolongatie van het kampioenschap in 2016 te gaan: De Yamaha maakt dit jaar plaats voor een Kawasaki 998cc 2015 motorblok.

In de winterperiode is de sidecar omgebouwd om met de nieuwe motorblokken tot optimale prestaties te kunnen komen en er is uitgebreid en zeer naar tevredenheid van het team op de bank getest. Dat belooft wat voor de echte proef op het circuit. Maar bij vernieuwing van motorblokken kan het uiterlijk niet achterblijven: ook het team is voor dit seizoen compleet nieuw gestyled.Afgelopen weekend mochten we voor het eerst het schitterende nieuwe zijspan bewonderen, voordat het in de eveneens gerestylede bus werd geladen.Connect Roke RacingConnect Roke Racing

We kijken reikhalzend uit naar de prestaties van al dit nieuws, dat deze week bij de voorjaarstraining op het circuit van Val de Vienne wordt getest. Eén element is niet vernieuwd: het team. Rijder Kees Kentrop en bakkenist Jeffrey Verhagen zullen ook dit jaar samen de weg op gaan, bijgestaan door hun vertrouwde team. Want: Never change a winning team!

Connect Roke Racing


Auteur: C. Meijer 15-03-2016

Gepubliceerd op: 15 maart 2016

Meer Nieuws