Winkelsurveillant/Objectbeveiliger

Kandidaatreferentie: 43037
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB)|Assemblage- en machinebouw
Functieniveau: Startfunctie (weinig ervaring)
Regio's: Noord-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Amsterdam

Dylano is een enthousiaste en toegewijde montage/assemblage monteur met een sterke werkethiek. Zijn leergierige aard en brede technische ervaring maken hem een veelbelovende aanwinst voor elk team. Hij is op zoek naar een baan met toekomstperspectief en is klaar om zich volledig in te zetten voor zijn werk.

Dylano is een technische duizendpoot. Hij heeft ervaring met een verscheidenheid aan taken, waaronder inmeten, zagen, monteren, installeren, renoveren, afkitten, meterkasten aansluiten, meters vervangen en kabels trekken, timmeren. Hij is altijd paraat om problemen op te lossen en taken efficiënt uit te voeren.

Dylano is niet alleen bedreven in technische taken, maar hij is ook leergierig en snel aanpasbaar. Hij begrijpt dat de technologie en methoden in de industrie voortdurend veranderen, en hij is bereid om voortdurend nieuwe vaardigheden te verwerven om zijn werk te verbeteren. Zijn inzet en positieve houding maken hem een waardevolle aanvulling op elk team.

Als u iemand zoekt die 100% toegewijd is, technisch bekwaam en klaar om zich aan te passen aan de behoeften van uw bedrijf, dan is Dylano de juiste persoon voor de klus. Hij brengt niet alleen technische expertise, maar ook een sterke drive om te groeien en te excelleren in zijn rol.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Jeffrey Otten Toon telefoonnummer 088 - 235 26 66