Werkvoorbereider paneelbouw

Kandidaatreferentie: 22896
Branches: Paneelbouw
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau|Elektrotechniek
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO-2
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Narindre heeft achttien jaar bij een bedrijf gewerkt dat verkeersregelinstallaties maakt. Hier is hij begonnen als monteur en heeft op alle sporten van de ladder gestaan om uiteindelijk als werkvoorbereider aan de slag te gaan. Met zijn collega's zorgde hij ervoor dat de productieafdeling en de afdeling product engineering aan het werk konden.

Hij heeft veel kennis van elektro en elektronica, paneelbouw, kastenbouw, testen van prototypes en repareren op componentniveau. Kleinere producties (specials) bouwde en installeerde hij zelf op locatie.
Daarnaast heeft Narindre leiding gegeven aan 30-40 medewerkers in de productie. Dit werk heeft hij met veel plezier gedaan tot het bedrijf waar hij werkte moest inkrimpen.

Vervolgens heeft Narindre bij een bedrijf gewerkt dat printplaten maakt. Als werkvoorbereider zorgde hij ervoor dat de klantwens omgezet werd naar een werkbaar product, zorgde voor de lijst met benodigde materialen voor de afdeling inkoop en werkte nauw samen met de productieafdeling tot een prototype. Hij paste Autocad- en projecttekeningen aan en stelde deze beschikbaar aan derden, zodat zij hiermee aan het werk konden. Ook maakte hij werkvoorschriften voor de productie en expeditie.

Narindre is een vriendelijke, nauwkeurige man die graag creatief bezig is. Het feit dat hij lang bij dezelfde werkgever heeft gewerkt, geeft aan dat je op hem kunt bouwen.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Willem Verstraeten
Willem Verstraeten Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20