Werkvoorbereider

Kandidaatreferentie: 36855
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau
Functieniveau: Scholier (middelbare school)
Opleidingsniveau: HAVO|HBO
Regio's: Zuid-Holland|Noord-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amsterdam

Rob is een werkvoorbereider met 30 jaar ervaring binnen de branches metaal en machinebouw. Per direct is hij beschikbaar voor een afwisselende rol als werkvoorbereider in een technische productie omgeving.

Bij een machinefabriek heeft Rob de werkvoorbereiding uitgevoerd voor de bouw van nieuwe machines en ook voor complete lijnen.

Verder heeft Rob bij een metaalbewerkingsbedrijf een belangrijke rol gespeeld bij het implementeren van een nieuwe opzet van de werkvoorbereiding. Zo heeft hij stuklijsten ontwikkeld om de productie efficiënter te maken. Dit is slechts een greep uit de carrière van Rob.

Rob heeft in 2009 een opleiding Bedrijfskundig Management op HBO niveau afgerond. Door deze opleiding is Rob nog meer in staat om multidisciplinair te werken en met een helicopterview te kijken naar processen binnen een organisatie. Rob komt bij ons over als een beheerste en rustige man met een hoop technische kennis. Organiseren, optimaliseren en ondersteunen zijn werkzaamheden waarin Rob het best tot zijn recht komt.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.