werkvoorbereider

Kandidaatreferentie: 32232
Branches: Metaalbewerking / Verspaning
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau|Metaalbewerking
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Regio: Utrecht

Bert is een echte aanpakker met een hart voor de zaak. Met 31 jaar ervaring in de metaalindustrie is hij een veteraan in het veld. Hij heeft een brede kennis en vaardigheden die variëren van werkvoorbereiding en planning tot kostprijsberekening.

Bert heeft een indrukwekkende achtergrond in het werken met CNC-machines. Niet alleen kan hij deze machines zelf bedienen, maar hij heeft ook teams aangestuurd om het meeste uit deze technologie te halen. Zijn expertise strekt zich ook uit tot CAD-CAM, wat hem in staat stelt om complexe projecten van begin tot eind te beheren.

Wat Bert echt onderscheidt, is zijn buitengewone toewijding. Hij is het type dat na uren naar de fabriek gaat om de machines nieuwe series te laten maken. Door dit soort initiatieven kunnen de machines 's nachts doorwerken, waardoor projecten sneller worden voltooid. Voor Bert is dit gewoon een manier om dat beetje extra te geven en te zorgen dat het werk gedaan wordt.

Bert is ook iemand die het overzicht bewaart. Zo heeft hij ruime ervaring als werkvoorbereider/planner opgedaan bij een oude werkgever. Als daar een nieuwe opdracht binnenkwam, nam hij de leiding over alles: van de eerste calculaties en de planning tot het instellen van de machines en het verzenden van de voltooide opdracht.

Kortom, Bert is een zeer ervaren en betrouwbare professional die elk team naar een hoger niveau kan tillen. Zijn veelzijdigheid en bereidheid om dat extra stapje te zetten, maken hem tot een ideale werknemer voor elke functie als werkvoorbereider vooral in de cnc.

Een profiel als dit komen wij niet alledaags tegen en zijn verheugd dit profiel met jullie te delen.
Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.