technisch procesoperato

Kandidaatreferentie: 42302
Vakgebied: Operator en productie
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Regio's: Gelderland|Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Giovanni is een behulpzame en serieuze jongeman die wel voor een grapje in is, zodat er een goede werksfeer heerst op de werkvloer. Hij kwam ons over als iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Hij is zijn werkervaring begonnen als orderpicker. Hij heeft hier van 2017 tot 2019 gewerkt. Hij werkte hier in het distributiecentrum. Hij haalde de goederen uit de voorraad en scande deze met een handscan. Tevens hielp hij de volle bakken in de vrachtwagen laden.

Op alle lijnen werkte zijn zelfstandig. Naast deze werkzaamheden, is hij ook bekend met het oplossen van kleine storingen, het ombouwen en afstellen van de machine en de controle checks.
Zijn huidige werkgever is verhuisd naar een andere plaats, waardoor de afstand te groot is geworden. Giovanni is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zichzelf verder kan ontwikkelen, intern kan doorleren en waar hij meerwaarde kan zijn voor zijn werkgever. Hij heeft 2 rechter handen, is leergierig en ambitieus en hij zou intern ook graag willen doorgroeien en/of cursussen willen volgen indien nodig.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Connect Amersfoort Toon telefoonnummer 088 - 235 26 60