Technisch commercieel medewerker

Kandidaatreferentie: 36387
Vakgebied: Overig
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: HBO
Regio's: Utrecht|Gelderland
Rijbewijs: Nee
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort

Zoekt u momenteel een commercieel medewerker backoffice of een administratieve en klantvriendelijke frontoffice medewerker met interesse in techniek? Dan zou dit uw nieuwe werknemer kunnen worden!

Deze kandidaat is vorig jaar afgestudeerd aan de hoge school in Utrecht. (HRM) Vervolgens heeft hij een leuke tijdelijke baan gevonden bij een bedrijf waar ze onderhoudsprojecten uitvoeren op het gebied van wonen, werken en recreatie.

Hier heeft hij een hoop kunnen leren zoals: Contracten inregelen met leveranciers en extern personeel, het in orde maken van onboardingprocessen, controleren en bijhouden van dossierdocumenten en het eerste aanspreekpunt zijn voor lijnmanagers en leveranciers

Daarnaast heeft hij een baan gehad als verkoopmedewerker. Hierdoor komt hij commercieel uit de hoek, vraagt hij goed door en luistert hij goed naar de daadwerkelijke vraag.

Hij heeft veel met AFAS gewerkt en kan zeer goed overweg met diverse office pakketten. Hij beheerst zowel de Nederlands als de Engels goed in woord en geschrift. Hij werkt graag resultaatgericht en met doelstellingen.

Na het afronden van zijn studie en het werken heeft hij duidelijker voor ogen wat hij leuk vindt om te doen. Hij wil graag een functie als administratief medewerker maar dan met commerciële taken en handelingen ernaast.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.