Technisch beheerder

Kandidaatreferentie: 4534
Branches: Totaalinstallateur
Vakgebied: Installatietechniek
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Noord-Holland|Zuid-Holland|Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: 1 maand opzegtermijn
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amsterdam|Connect - Wormerveer

Kandidaat 4534 wil aan de slag als meewerkend technisch beheerder. Hij ambieert een rol waarbij hij circa 25 of meer contracten beheert en waarbij hij het eerste aanspreekpunt is, maar waar hij ook uitvoerend werk kan verrichten.

Op dit moment is hij technisch contract beheerder. Hij is verantwoordelijk voor een team bestaande uit 3 man. Ze beheren circa 30 locaties, Bestaande uit voornamelijk kleine kantoren. Deze kandidaat is het eerste aanspreekpunt voor de klanten, leveranciers en onderaannemers.

Hij heeft kennis van: elektrotechniek, installatietechniek, meet en regel techniek en koeltechniek. Naast het oplossen van storingen is hij ook verantwoordelijk voor het uitbesteden van werkzaamheden, het inkopen van materiaal, het uitvoeren van conditiemetingen, het keuren van de gebouw gebonden installaties en het opstellen van onderhoudsrapporten.

Ook heeft hij ervaring met het opstellen van offertes met name voor onderhoud, service en vernieuwing van de HVAC installaties bij de klant. Tot slot kan hij monteurs aansturen en opleiden.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.