Servicemonteur productielijnen

Kandidaatreferentie: 39058
Branches: Voedingsmiddelen en dranken
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Voorman leidinggevende
Opleidingsniveau: MBO-3
Regio's: Noord-Brabant|Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Jerry is een servicemonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de buitendienst. Hij woont in Venray. Mechanisch is hij het sterkst, daarnaast beschikt hij over de basiskennis van elektra. Verder heeft hij ervaring met de programmeringssoftware van diverse productiemachines in productielijnen.

De afgelopen 2 jaar werkte hij als technical manager bij Surya Products. Hier was hij verantwoordelijk voor het in- en verkopen van grondstoffen en producten, het onderhouden van relaties en het onderhouden en afstellen van productielijnen. Hier heeft hij veel gesleuteld aan sorteermachines. Daarnaast heeft hij hier ervaring opgedaan met voorraad- en magazijnbeheer.

Hiervoor is hij 12 jaar werkzaam geweest als (internationaal) servicemonteur bij Dujardin Services. Zijn werkzaamheden bestonden uit de installatie, het onderhoud en het transporteren van geldautomaten, kluizen, geldverwerkingssystemen en kluisruimtes. Daarnaast loste hij storingen op en repareerde hij defecte machines. Dit deed hij niet alleen in Nederland maar deels ook in het buitenland.

Zoek jij een ervaren vakman zoals Jerry? Neem dan vandaag nog contact met ons op, dan stellen we jullie aan elkaar voor!

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Bas Verhoef
Bas Verhoef Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20