Servicemonteur

Kandidaatreferentie: 42216
Branches: Toegang/beveiligingtechniek
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB)|Elektrotechniek
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Regio's: Gelderland|Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Graag willen wij jullie voorstellen aan de kandidaat Sinan.

Sinan is in 2010 gaan werken als systeembouwer. Als systeembouwer hield hij zich bezig met o.a. het installeren en testen van de software van beveiligingssystemen voor masten. Na hier een aantal jaar gewerkt te hebben is hij begonnen als 2e monteur elektronische installaties voor nieuwbouwprojecten. Hij kreeg hier opdrachten die hij zelfstandig moest uitvoeren. De werkzaamheden bestonden o.a. uit: het aanleggen van leidingen (en eventueel deze opnieuw frezen in de muur), schakelaars aansluiten, bedrading doortrekken en soms hielp hij met het aansluiten in de groepenkast. In 2013 is hij slimme meters gaan aansluiten en installeren, hier heeft hij tot juni 2014 gewerkt. Naast zijn fulltime baan, volgde Sinan een opleiding 1e monteur elektronische installaties.

Na het behalen van zijn opleiding 1e monteur elektronische installaties, heeft Sinan besloten om Europa te verkennen tot 2021. Vanaf 2021 heeft hij via een uitzendbureau op verschillende renovatieprojecten gewerkt, waar hij o.a. ook leidingen aanlegde, draden doortrok en de schakelaar aansloot.

Sinan is per direct beschikbaar als servicemonteur. Het is een rustige jongeman, die een goede indruk op ons heeft achtergelaten. Graag wil hij werken bij een bedrijf, waar hij zijn ervaring en kennis kan toepassen, maar zich ook werkend verder kan ontwikkelen.


Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Monique Baaiman
Monique Baaiman Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20