Service coördinator / planner

Kandidaatreferentie: 38631
Branches: Automotive
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau|Transport en zwaar materieel
Functieniveau: Startfunctie (weinig ervaring)
Opleidingsniveau: MTS
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Deze kandidaat is een ervaren automonteur met 13 jaar ervaring. Hij heeft zich opgewerkt van 2e autotechnicus tot 1e autotechnicus en APK keurmeester.

Sinds 2019 werkt hij als aftersales support medewerker op de helpdesk van een autogarage. Hier heeft hij dagelijks contact met dealers en klanten over bestellingen, onderdelen, facturatie en levertijden. Hij heeft ervaring met SAP, EPC en de Portal. Daarnaast geef hij samen met een collega trainingen/cursussen aan dealers over het werken met EPC.

Hiervoor is hij 11 jaar werkzaam geweest als 1e autotechnicus en APK keurmeester bij Honda/Hyundai. Jeffrey heeft ervaring met zowel diesel, bezine als met hybride auto’s.

Het betreft een sociale man met het nodige technische inzicht en heel veel verstandig van voertuigen. Hij is gedreven, zelfstandig, werkt doelgericht en beschikt over organisatietalent.

Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek, het liefst op kantoor, maar hij is ook niet bang om (indien gewenst) bij te springen in de werkplaats.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Bas Verhoef
Bas Verhoef Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20