Senior Inkoper

Kandidaatreferentie: 42613
Vakgebied: Overig
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Regio's: Noord-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Melanie is een vakbekwame inkoopster. Zij is als Tape-operator gestart binnen de tv-wereld. Hier heeft ze veel van het vak geleerd door letterlijk met de voeten in de modder te staan. Na een rol als tape-operator en daarna productieassistent is zij het inkopersvak ingerold. Dit heeft zij 23 jaar met veel passie en plezier gedaan. Ze heeft zichzelf verder ontwikkeld door NEVI 1 en 2 te behalen.

Melanie vindt het belangrijk om bij haar nieuwe werkgever een goede connectie te hebben met haar medecollega’s. Ze is erg leergierig en voelt zich het prettigste binnen een organisatie waar ruimte wordt geboden om je verder te ontwikkelen. Het volledig opzetten of het herstructureren van een inkoop afdeling ziet zij als een aangename uitdaging.

In maart 2022 heeft Melanie ervoor gekozen om op sabbatical te gaan. In deze tijd heeft zij veel vrijwilligers werk gedaan. Wat haar een persoonlijke groei heeft opgeleverd. Tevens heeft Melanie deze periode gebruikt om goed na te gaan wat ze graag als volgende stap in haar carrière zou willen. Hieruit blijkt dat haar passie naar het inkopersvak nog steeds erg groot. Vandaar dat zij ook nog op zoek is naar een rol als inkoper, maar wel graag binnen een andere branche. Melanie heeft namelijk het gevoel dat ze in de tv-wereld alles al heeft geleerd wat er te leren valt.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Ifke Cairo
Ifke Cairo Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20