R&D Engineer

Kandidaatreferentie: 14235
Branches: Elektronicabedrijven
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MTS|HBO
Regio's: Utrecht|Gelderland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Als Mechanical Engineer in de procesindustrie, elektronica en mechatronica heeft deze kandidaat, conform richtlijnen, integrale klantaanvragen geanalyseerd en vervolgens de orders uitgewerkt. Tevens ontwerpt en tekent hij productie gerelateerde componenten als ovenonderdelen, gas/vacuüm/elektraleidingen en gaspanelen in Autocad (2D) en Creo-Pro Engineer (3D).

Daarnaast doet hij aanpassingen aan door derden aangeleverde of intern aangemaakte modellen en productietekeningen. Ook werkbeschrijvingen leveren en kostprijsberekeningen voor projecten maken behoort tot zijn werkzaamheden.

Hij begeleidt projecten en is aanspreekpunt voor technische vragen van productie en klant, waarbij hij diverse technische en logistieke zaken tijdens de voorbereiding en bouwfase met hen afstemt. Tot slot spoort hij storingen op, test hij de producten en voert hij kwaliteitscontroles uit.

Wij kennen de kandidaat als een zeer gedreven en betrouwbare man. Daarnaast is hij sociaal ingesteld en ligt hij altijd goed in de groep.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.