Productiemedewerker

Kandidaatreferentie: 36828
Branches: Carrosserie- en Trailerbouw
Vakgebied: Operator en productie|Assemblage- en machinebouw
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Overijssel|Drenthe
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: 1 januari 2020
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Zwolle

Jeffrey is een enthousiaste jongeman die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Hij is op zoek naar een werkgever waar hij zich verder kan ontwikkelen binnen de techniek. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als monteur

Jeffrey werkt op dit moment nog bij Scania Nederland, maar moet helaas afscheid nemen vanwege de afschaling die daar nu plaats vindt.

Bij deze werkgever was hij werkzaam als monteur. In deze functie hield hij zich voornamelijk bezig met het inbouwen en opbouwen van extra opties die klanten wensen. Denk aan extra lampen, luchthoorns, LED, alarminstallaties, dieseltanks etc.

Daarvoor was hij werkzaam bij Scania Producion als Monteur Variant, een soort van vliegende keep. Problemen die mensen op de lijn tegenkomen, loste hij op.

Voor zijn periode bij Scania is hij onder andere werkzaam geweest als Heftruck Chauffeur, Specialistisch Reiniger en Montage Medewerker.

De referent van Jeffrey geeft aan dat hij te omschrijven is als een serieuze jongeman, gemotiveerd, leergierig en altijd op tijd. Hij is bereid collega’s te helpen en heeft zeker een goed technisch inzicht.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.