Productieleider

Kandidaatreferentie: 14013
Branches: Metaalbewerking / Verspaning
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Een zeer ervaren productieleider met een flinke dosis aan kennis met betrekking tot metaalbewerking; plaatwerk en verspaningstechniek.

Bob is momenteel nog werkzaam als teamleider in de metaalbewerking. Dit doet hij met veel plezier, maar door zijn verhuizing naar het midden van het land heeft hij erg veel moeite met de lange reistijden.

Bob is binnen zijn organisatie verantwoordelijk voor het leidinggeven aan 40 medewerkers. Hier voert hij functionerings- en beoordelingsgesprekken en maakt hij de planning.

Hij controleert kwaliteit, voert het werkoverleg, bewaakt de planning binnen de productie en stelt 8D sigma rapportages op.

Bob is op zoek naar een functie waar hij veel verantwoordelijkheid krijgt en meer op managementniveau meewerkt als daadwerkelijk op de vloer meewerken. Hij zoekt dus geen functie als meewerkend voorman maar echt als productieleider. De commerciële taken die eventueel gevraagd worden zou hij zich graag eigen maken.

Zoekt u een teamleider met een frisse blik en voldoende capaciteit om een uitdagende productie omgeving te leiden? Dan zoekt u Bob!

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.