Planner

Kandidaatreferentie: 42599
Vakgebied: Overig
Functieniveau: Startfunctie (weinig ervaring)
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Amsterdam

David heeft acht jaar als schipper doorgebracht, waarbij hij verantwoordelijk was voor het onderhoud en de reparatie van zeejachten. In deze rol heeft hij een diep begrip ontwikkeld van de technische aspecten van het varen en het onderhouden van boten. Deze ervaring heeft David geholpen om een praktisch, hands-on probleemoplosser te worden.

Als hoofd van de technische dienst voor twee jaar heeft David renovatieprojecten gecoördineerd. Hij fungeerde daar als schakel tussen de bezitter van het pand en ingehuurde derde partijen die de renovatie uitvoerde. Hierdoor heeft hij ervaring heeft opgedaan met projectmanagement, planning en communicatie. Daarnaast heeft David een jaar als huismeester gewerkt, waarbij hij verantwoordelijk was voor het beheer van het pand en het uitvoeren en uitbesteden van reparaties en de planning daarvan.

Buiten zijn reguliere werk, heeft David meer dan een decennium bijgeklust als installatiemonteur/allrounder, waarbij hij nauw heeft samengewerkt met aannemers en een breed scala aan technische taken heeft uitgevoerd. Hij is bekend om zijn vermogen om het grote geheel te overzien en drie stappen vooruit te denken, waardoor hij kan anticiperen op problemen voordat ze ontstaan. David gaf aan dat de nekken zijn kant op worden gedraaid als er zich een probleem voordeed en hij meestal degene was die met de oplossing kwam.

David komt bij ons over als een spontane communicatief vaardige man met een energieke uitstraling. \t

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Luca van Commenée Toon telefoonnummer 088 - 235 26 66