Onderhoudsmonteur

Kandidaatreferentie: 36755
Branches: Machine- en apparatenbouw
Vakgebied: Overig|Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Nee
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Deze kandidaat heeft meerdere jaren ervaring als monteur van kermisattracties. Naast het uitvoeren van regulier onderhoud heeft hij ook ervaring met het opbouwen en afbreken van de attracties.

Hij heeft o.a. ervaring met de booster (65 meter), de turbine (75 meter) en een achtbaan. Bij regulier onderhoud kunt je o.a. denken aan het vervangen van filters, olie, startmotoren, het smeren van bewegende delen en het uitvoeren van controles en servicebeurten aan de dieselmotoren en aggregaten.

Mechanisch is deze kandidaat het sterkst maar op gebied van elektra en hydrauliek beschikt hij over de basiskennis. Hydraulisch heeft hij o.a. ervaring met het vervangen van cilinders, leidingen aansluiten en ventielen wisselen. Elektrisch heeft hij ervaring met sterkstroom (380 volt). Deze kandidaat heeft ook achter een flens wals machine en een CNC kantbank van 660 ton gestaan en kan CNC programmeren.

Qua persoonlijkheid omschrijft hij zichzelf als een doorzetter, nauwkeurig en leergierig. Verder houdt hij van duidelijke en directe communicatie.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.