Monteur legionella preventie

Kandidaatreferentie: 39014
Branches: Luchtbehandeling- en ventilatietechniek
Vakgebied: Installatietechniek
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO-2
Regio's: Gelderland|Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Deze monteur op het gebied van legionellapreventie, heeft in zijn huidige functie het plafond bereikt. Hij is op zoek naar een leuke, vergelijkbare functie waar hij kan doorgroeien en/of andere collega's kan inwerken!

Zijn werkzaamheden bestonden uit het spoelen/ desinfecteren van drinkwaterleidingen waarin legionella was geconstateerd, het controleren van drinkwaterleidinginstallaties op knelpunten t.a.v. legionella, het uitvoeren van keerklepcontroles, het uitvoeren van beheersmaatregelen volgens een beheersplan zoals temperatuurcontroles en het preventief spoelen van waterleidingen.

Deze kandidaat is woonachtig in Arnhem maar heeft in voorgaande functies heel Nederland doorgereden. Een leuke functie in de buitendienst past hem dus wel!
Naast zijn MBO consumtieve technieken heeft hij nog aanvullende cursussen gedaan zoals: VCA, NEN3140 en een cleanroomtraining. In zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan auto's.

Op dit moment heeft Herman nog een baan en daarom dus ook een opzegtermijn. Heb je interesse? Hij komt graag even kennismaken!

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Daniƫlle  Schoute
Daniƫlle Schoute Toon telefoonnummer 088 - 235 26 60