Monteur (auto/trailer/truck)

Kandidaatreferentie: 42818
Branches: Carrosserie- en Trailerbouw
Vakgebied: Transport en zwaar materieel|Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Regio's: Noord-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per 24 juli
Vestiging Connect: Connect - Amsterdam

Ervaren Auto Monteur met expertise in reparatie/onderhoud van auto's, trailers en vrachtwagens

Mohammad is een ervaren en bekwaam auto monteur met meer dan 8 jaar ervaring in het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan diverse voertuigen. Hij heeft zich gespecialiseerd in auto's, maar heeft ook waardevolle ervaring opgedaan in het werken met trailers en vrachtwagens.

Als auto monteur/sleutelaar heeft Mohammad uitgebreide kennis en vaardigheden in het vervangen en repareren van verschillende onderdelen en systemen. Hij heeft met succes wielklemmen, remmen, lagers, cylinders, bumpers, grills, waterpompen, dieselpompen, remklauwen en andere componenten vervangen of gerepareerd. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste technologieën en procedures binnen de autowereld en kan effectief diagnose stellen en oplossingen bieden voor diverse technische problemen.

Als u op zoek bent naar een ervaren auto monteur/sleutelaar met expertise in reparatie en onderhoud van auto's, trailers en vrachtwagens, gecombineerd met basiskennis van las- en constructiewerk en beginnende spuitvaardigheden, dan is Mohammad de juiste kandidaat voor uw team. Neem vandaag nog contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Jeffrey Otten Toon telefoonnummer 088 - 235 26 66