Monteur

Kandidaatreferentie: 37352
Branches: Machine- en apparatenbouw
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB)|Assemblage- en machinebouw
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: een maand opzegtermijn
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Deze kandidaat is op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur in de buitendienst. Het liefst heeft hij internationale werkzaamheden.

Hij is o.a. werkzaam geweest bij Verhoef Infra, Wirtgen en diverse autogarages. Naast personenauto's heeft hij o.a. gesleuteld aan: asfaltmachines, kranen, shovels, bulldozers, heftrucks, autolaadkranen en veegmachines.

Deze kandidaat is zijn loopbaan begonnen als automonteur binnen een universele garage en heeft zich opgewerkt tot eerste monteur. Op het gebied van auto’s kan hij zelfstandig een complete auto in elkaar zetten en uit elkaar halen, repareren, blokrevisies uitvoeren etc.

Deze kandidaat is mechanisch en elektrisch het sterkst, maar heeft ook verstand van hydrauliek en pneumatiek. Zo kan hij schema’s lezen, systemen opbouwen en onderhouden en reparaties uitvoeren. Hij heeft ervaring met nieuwbouw en onderhoud van hydraulische en pneumatische systemen, weinig met storingen oplossen. Schema’s kan hij goed volgen, zowel elektrische als hydraulische en pneumatische. Daarnaast heeft hij veel ervaring met CANBUS systemen.

Hij heeft nog geen kennis van PLC, maar wil dit graag leren. Verder kan hij MIG/MAG en TIG lassen en heeft hij ervaring met diverse vormen van metaalbewerking, namelijk: kanten, boren, zetten, draaien, freezen, slijpen, snijden en zagen. Hij heeft zich het lassen zelf eigen gemaakt en heeft hier geen certificaten voor.

Qua talenkennis beheerst hij naast Nederlands, de Engels taal goed en Duits matig.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.