Montagemedewerker

Kandidaatreferentie: 36481
Vakgebied: Bouw
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Gelderland|Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort

Deze kandidaat is momenteel nog zzp'er en actief als klusjesman en onderhoudsmonteur. Hij heeft een afgeronde opleiding monteur bedrijfswagens. Hij zoekt een functie in loondienst waar hij zijn passie in kwijt kan. Dat is sleutelen en lekker bezig zijn in de uitvoering, maar niet de administratie die bij het zzp-schap hoort.

Johan heeft ervaring met het aanleggen en verwijderen van elektra, renovatieprojecten uitvoeren (tabaksschuur omgebouwd naar appartementen), panden ontruimen en herindelen (kozijnen,deuren,wanden).

Verder legt hij vloeren en voert hij de finishing touch uit en zorgt dat alles tip top in orde wordt afgeleverd. Het liefst renoveert hij oude onderdelen en zorgt hij dat ze in ere hersteld worden.

Hij zoekt dus een functie als klusjesman, timmerman, of onderhoudsmonteur binnen een organisatie. Johan is communicatief erg vaardig en komt graag zijn ervaringen delen tijdens een sollicitatie gesprek. Hij beschikt over eigen vervoer en werkt hij graag in de regio Ede, Veenendaal, Apeldoorn en Arnhem.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.